Spring til indhold

Mulighederne med B2G-CONSULT er mange og vi løser blandt andet opgaver inden for:

PRÆKVALIFIKATION & UDBUD

Jeg hjælper jer med at blive prækvalificeret, byde på og vinde udbud. Desuden assisterer jeg jer med at sikre, at I opfylder alle formelle krav, så jeres tilbud ikke dømmes ukonditionsmæssigt (så I ikke diskvalificeres i processen).

KURSER

B2G-CONSULT tilbyder kurser indenfor prækvalifikation, udbud, salgscoaching rettet mod salg til det offentlige samt interim salgsledelse.

Som Prince2® certificeret projektleder tilbyder jeg også sparring indenfor projektledelse, så I kan blive endnu skarpere til at planlægge og styre jeres projekter.

REVIEW

Jeg gennemfører et professionelt review af jeres tilbud. Dette målretter tilbudsarbejdet og løfter kvaliteten på et aktuelt tilbud væsentligt, hvis I har en uvildig reviewer/rådgiver til at gennemgå jeres tilbud inden aflevering. Det er bedst at gøre det så tidligt i processen som muligt for at undgå spild af tid. Jeg tjekker for compliance, påpeger svagheder, giver forbedringsforslag og tilskynder jer til at stræbe efter endnu bedre tilbudskvalitet.

KOMMUNIKATION

Jeres eksisterende materialer vil blive gennemgået med en frisk og kritisk tilgang. Tekster, tabeller, diagrammer og andre elementer vil blive optimeret for at give modtageren et endnu klarere og mere præcist billede af jeres virksomhed. Dette vil styrke jeres forberedelse til fremtidige tilbud og udbud.